Recensies

30 augustus 2019

Bedankt voor deze mooie recensie Martine, ik ben zo blij voor je!!!

” Ik ben bij René gekomen vanwege heftige eczeem klachten, er kwam uit dat ik leaking gut had (lekke darmwand) dit is opgelost door het op de orthomoleculaire manier aan te pakken, deels voeding en leefstijl (minder stress, bepaalde voedingsmiddelen vermijden) deels door natuurlijke preparaten. Dat sloeg vrijwel meteen goed aan. Nog 1 keer heb ik een enorme reactie in mijn gezicht gehad, mijn hoofd was geheel opgezwollen en mijn ogen zaten potdicht. René stelde een healing voor en dat was zó bijzonder…..de volgende dag was de zwelling bijna helemaal weg! Het grappige is dat het niet eng of raar is, de energie die je ontvangt gaat dus regelrecht naar de plaats waar het nodig is. Je voelt het echt stromen, soms word je wat moe en soms een berg energie naderhand, net wat je nodig hebt.
Ik ben er onwijs mee geholpen, dus schroom niet wanneer je klachten hebt! Bedankt René! ”
– Martine

10 april 2019

Kijk, hier doe ik het voor! Ik word hier zo blij van!

‘Na een geslaagd orthomoleculair traject heb ik nu ook een aantal healing sessies ondergaan bij René. In eerste instantie uit nieuwsgierigheid, maar nadat ik de door René doorgegeven energie daadwerkelijk voelde werd ik enthousiast. De energie gaat naar specifieke pijnpunten in mijn lichaam. Bij mij gaat het dan met name om lage rugklachten. Het is opmerkelijk dat je heel duidelijk voelt dat daar iets gebeurt. Niet alleen tijdens de sessie maar ook in de periode daarna. Het resultaat is meer ontspanning in het lichaam en een vermindering van de klachten. We hebben alweer een aantal sessies ingepland!
– PS

11 december 2017

Sinds mei 2017 ben ik in consult bij René vanwege de wens om te stoppen met het gebruik van de maagzuurremmer Omeprazol die ik al zo’n 10 jaar slikte. René kon mij helder de werking van maagzuurremmers uitleggen en aangeven welke nadelige invloeden langdurig gebruik heeft op de opname van verschillende belangrijke stoffen in het lichaam. Zijn voorstel was om deze stoffen aan te vullen en daarnaast met behulp van een aantal ondersteunende supplementen het gebruik van Omeprazol langzaam af te bouwen. Door deze combinatie en aantal gerichte voedingsadviezen voel ik mij beter, ben ik afgevallen en gebruik ik nu bijna een maand geen maagzuurremmers meer. René maakt een betrouwbare en deskundige indruk. Hij heeft antwoorden op mijn vragen en is altijd goed voorbereid. Kortom, van harte aanbevolen!
– PS

13 november 2017

Ik zat niet lekker in m’n vel, ik had problemen met maag(zuur) en chronische pijn in mijn heup. Ben in contact gekomen met Orthomoleculair therapeut René, die wist de juiste adviezen en voedingssupplementen te geven. En zie nu, mijn maag is veel rustiger geworden, ik gebruik geen maagzuurremmers meer en mijn heup gaat weer prima. Maar ook mijn haren glanzen weer en ik heb nog nooit zulke stevige en mooie nagels gehad. Ben zeer tevreden met de therapeut René Bakker.
– Joop