Nieuws2018-01-04T11:47:34+01:00

Bekijk hier het laatste nieuws

Spirituele healing tegen volledig vrije betaling

3 januari 2020|

Graag wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken met spirituele healing om bij te dragen aan herstel op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel gebied. Spirituele healing is geschikt bij alle klachten en voor iedereen, van jong tot oud. Het kan ook als aanvulling of ondersteuning bij een reguliere behandeling.

Om de drempel op welk gebied dan ook zo laag mogelijk te houden start ik in dit nieuwe jaar met spirituele healing tegen volledig vrije betaling.

Voorwaarden:

  • Betaling is volledig op vrijwillige basis. Kan je niet of slechts een klein bedrag betalen, helemaal oké voor mij !
  • Het concept is uitsluitend geldig op de tweede vrijdagochtend van iedere maand
  • Er zijn per ochtend maximaal 4 plaatsen beschikbaar
  • Reserveren van een plekje is verplicht, bij voorkeur via Whatsapp 06-26152208
  • Buiten deze vrijdagochtenden is -in principe- het reguliere tarief van toepassing

 

Het concept van vrije betaling doe ik als proefperiode over het eerste kwartaal 2020. Na afloop van de proefperiode zal ik het concept evalueren en mogelijk voortzetten.

#healing #spirituelehealing #trancehealing #helendehanden #zuivereenergie #kanbijalleklachten #kanbijjongenoud #praktijk-transformatie #aalsmeer

Artikel Wijknieuws september 2019

15 september 2019|

Mooi artikel over mijn healingpraktijk in het septembernummer van Wijknieuws Aalsmeer-Oost. Herken je deze klachten of heb je heel andere klachten en je wilt weten of spirituele healing herstel kan bevorderen? Bel/app/mail me voor het maken van een afspraak. De tekst is ook te lezen op bladzijde 29 van de digitale versie van de wijkkrant op https://www.yumpu.com/nl/document/read/62817040/wijkkrant-aalsmeer-oost-2-2019 .

Hier word ik zo blij van!

21 maart 2019|

Kijk, hier doe ik het voor! Ik word hier zo blij van!

‘Na een geslaagd orthomoleculair traject heb ik nu ook een aantal healing sessies ondergaan bij René. In eerste instantie uit nieuwsgierigheid, maar nadat ik de door René doorgegeven energie daadwerkelijk voelde werd ik enthousiast. De energie gaat naar specifieke pijnpunten in mijn lichaam. Bij mij gaat het dan met name om lage rugklachten. Het is opmerkelijk dat je heel duidelijk voelt dat daar iets gebeurt. Niet alleen tijdens de sessie maar ook in de periode daarna. Het resultaat is meer ontspanning in het lichaam en een vermindering van de klachten. We hebben alweer een aantal sessies ingepland! – PS –’

Dit kan healing voor je doen!

3 februari 2019|

Dit is zo mooi aan healing dat ik het echt moet delen. Voor iedereen mooi om te lezen, maar vooral voor diegene die sceptisch staan tegenover healing.

Uiteraard met toestemming –zelfs aansporing– van de klant om dit te laten zien. De klant heeft al geruime tijd ernstig eczeem en werd, zoals op de foto te zien, de afgelopen weken dagelijks wakker met een door vocht opgezwollen gezicht dat pas in de loop van de dag weer wegtrok.

Al na de eerste healingsessie voelde ze het vocht uit haar gezicht wegtrekken en werd ze de volgende ochtend wakker zoals op de tweede foto te zien! Waanzinnig resultaat, klant helemaal blij en ook ik kreeg weer kippenvel van de enorme power van een spirituele healing. De klant ontvangt de komende weken nog een aantal sessies met als doel het effect een structureel karakter te geven.

Spirituele healing is voor iedereen geschikt en ongeacht of een klacht op mentaal, fysiek, emotioneel of energetisch vlak ligt. Wat er ook gebeurt en waar je ook voor komt, een sessie spirituele healing brengt altijd rust en ontspanning.

Wil je ook de enorme kracht van een spirituele healing ervaren? Bel of WhatsApp 06-26152208 voor het maken van een afspraak.

 

Nu ook voor spirituele healing

8 november 2018|

healing handsDe ontwikkelingen bij mij staan niet stil. Er is een structurele ontwikkeling waarbij ik meer en meer gefocust wordt op het helen / genezen van anderen. Door mijn opleidingen worden mijn intuïtie en vermogens op mediamiek terrein steeds duidelijker en sterker. Maar ik heb vooral een superontwikkeling doorgemaakt op het gebied van spirituele healing; meer en meer wordt duidelijk dat ik van nature een healer ben. Tijdens een healing ontvang ik vanuit de onuitputtelijke Bron puur zuivere energie. Deze energie geef ik weer door aan de klant. Het zelfgenezend vermogen van de klant krijgt hierdoor een enorme boost zuivere energie, waardoor het lichaam zelf tot genezing in staat is.

Spirituele healing is voor iedereen geschikt en ongeacht of een klacht op mentaal, fysiek, emotioneel of energetisch vlak ligt. Wat er ook gebeurt en waar je ook voor komt, een sessie spirituele healing brengt altijd rust en ontspanning.

Slotevent ZAAI Aalsmeer

13 maart 2018|

Vanmiddag was het slotevent van ZAAI Aalsmeer editie 2017/2018. Omdat ik niet uitsluitend therapeut maar ook nog ondernemer ben, heeft ZAAI Aalsmeer mij vanaf oktober 2017 intensief geholpen mijn  ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen. Vele masterclasses, sessies groeps- en individuele coaching, een panel-mentoravond en intervisiebijeenkomsten verder kan ik met recht zeggen dat ik het afgelopen half jaar grote stappen heb kunnen zetten. Grote dank voor het mogelijk maken van dit mooie traject @zaai @zaaiaalsmeer @gemeenteaalsmeer .

#zaai #zaaiaalsmeer #praktijktransformatie #aalsmeer #orthomoleculair #voedingsadviezen

Artikel Wijknieuws februari 2018

5 maart 2018|

In het februarinummer van Wijknieuws Nieuw-Oosteinde is ditmaal een artikel over mijn praktijk opgenomen met antwoorden op vragen als:

  • Waarop is orthomoleculaire geneeskunde gebaseerd?
  • Met welke klachten kun je terecht?
  • Wat is het doel van de behandeling?
  • Hoe ziet een consultgesprek eruit?
  • Worden de consulten vergoed?

Het bericht is ook te lezen op bladzijde 7 van http://kiosk.leerbedrijfmeo.nl/kiosk/wijkoverleg-aalsmeer-oost/

Niets is onschuldig

23 januari 2018|

Je kunt er niet zondermeer vanuit gaan dat alles wat je eet of drinkt onschuldig is. Wees altijd bedacht op een wisselwerking tussen bijvoorbeeld medicijnen en kruidenpreparaten / supplementen. In de uitzending van Radar van 22 januari 2018 is Sint-Janskruid uitgelicht, maar waar de gemiddelde mens nog minder aan denkt, is dat ook voedingsmiddelen een wisselwerking kunnen hebben op medicijnen.

Wist je bijvoorbeeld dat je bij het gebruik van antidepressiva ook zo min mogelijk koffie en zwarte thee moet drinken? Misschien wist je al dat je grapefruit moet laten staan bij het gebruik van paracetamol of NSAID’s, maar wist je ook dat precies dezelfde stof ook zit in Earl Grey thee, en je dit dan dus ook moet vermijden?

Daarnaast geldt het natuurlijk ook andersom; medicijnen kunnen invloed hebben op de opneembaarheid of blokkeren de werking van vitamines en mineralen. Voor mij is een heel bekende de maagzuurremmer die opname van in ieder geval vitamine B12 en magnesium blokkeert. Maar ook de anticonceptiepil heeft invloed op het niveau van bijvoorbeeld de vitamines A en B6 en remt de omzetting van vetzuren naar essentiële stoffen.

Wees bij een therapeut of arts dan ook altijd heel volledig in de middelen die je gebruikt.

De wetenschapper Paracelsus (1493-1541) waarschuwde al: “Alle dingen zijn vergif en niets is zonder gif. De hoeveelheid alleen maakt dat iets niet giftig is”.

Link naar de Radar-uitzending:
https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/22-01-2018/sint-janskruid-kruidenpreparaat-of-geneesmiddel/

Vergoeding én korting

28 december 2017|

vergoeding en kortingEen goede start maken door in het nieuwe jaar aan je gezondheid te werken is nog nooit zo voordelig geweest. Je leest het goed én vergoeding én korting! Twee voordelen tegelijkertijd, hoe zit dat?

Voordeel 1

Vanaf januari 2018 ben ik lid van de beroepsvereniging voor orthomoleculair therapeuten (www.mbog.nl). Hierdoor komen mijn consulten (gedeeltelijk) voor vergoeding in aanmerking bij je  zorgverzekeraar, e.e.a. afhankelijk van maatschappij en aanvullende pakket.

Voordeel 2

Om het nog aantrekkelijker te maken bied ik in januari een voordeelpakket aan: eerste consult + 2 herhaalconsulten voor slechts € 199 in plaats van de reguliere € 235; een korting van ruim 15%! Vraag naar de voorwaarden.

Aandacht voor je gezondheid en leefstijl

5 september 2017|

De zomervakantie is weer achter de rug en alles gaat weer door zoals voorheen; business as usual.
Of toch niet? Is de tijd nu niet gekomen om aandacht aan je gezondheid en leefstijl te besteden?

Orthomoleculaire geneeskunde streeft ernaar om met natuurlijke middelen de gezondheid te herstellen en te behouden. Geen chemische medicatie die naast het bestrijden van symptomen ook het lichaam belasten, maar puur zuivere en geconcentreerde voedingsstoffen die de bron van de problemen aanpakken.

Je kunt bij mij terecht met een veelheid aan klachten: onder meer van artrose tot energieproblemen, van hersenen (ASS/ADHD) tot hormonen, van immuunsysteem tot pijn en van slaapproblemen tot stress/burn-out.

Wat is Orthomoleculaire geneeskunde eigenlijk precies?

9 augustus 2017|

Orthomoleculair is een heel ingewikkeld woord, maar als we dat gaan ontleden blijkt hier iets heel moois in te zitten:
Orthos staat in het Grieks voor juist, recht en gezond
Moleculair verwijst naar de verschillende stoffen die in het lichaam voorkomen
In de orthomoleculaire geneeskunde streeft men er naar het lichaam stoffen aan te bieden die het optimaal kan gebruiken en verwerken om gezondheid te behouden of te herstellen; het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

In 1968 introduceerde professor Linus Pauling (1901-1994) de term ‘orthomoleculaire geneeskunde’ in zijn publicatie in het wetenschappelijke tijdschrift Science. Hij legde de basis voor de toepassing van voeding en voedingssupplementen voor de preventie en behandeling van ziekten. Zijn inzichten van toen worden continue aangevuld met de nieuwste wetenschappelijke kennis.

Volgens de orthomoleculaire visie is inname van goede, gevarieerde voeding de eerst aangewezen manier om een optimale concentratie van vitamines, mineralen, sporenelementen, eiwitten, vetten en koolhydraten te verkrijgen. Daarnaast zijn vaak een of meer voedingssupplementen ter aanvulling nodig.

Ook voor wie zich verantwoord voedt, kan suppletie noodzakelijk zijn: niet alleen het vitamine- en mineralengehalte in de voeding is de afgelopen decennia fors afgenomen door verschraling van de landbouwgrond, maar er wordt ook een verhoogd verbruik van deze stoffen gevergd door
milieuverontreiniging, voedseltoevoegingen, toxische belasting en overbelasting van het lichaam door toenemende stress.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat verkeerde voedingsgewoonten een rol spelen bij het ontstaan van tal van ziekten, waaronder hart- en vaatziekten, diabetes, ontstekingsziekten en kanker.

Is this you?

1 juni 2017|

is this youDe lesdagen voor de opleiding tot orthomoleculair therapeut bij Natura Foundation zitten erop.

Op de laatste lesdag een vereenvoudigd maar o zo duidelijk overzicht van de symptomen en enkele gevolgen van insulineresistentie besproken. De verschillende oorzaken van insulineresistentie zijn mij bekend en ik beschik over de juiste interventiemogelijkheden op het gebied van beweging, voeding, voldoende flexibiliteit en maaltijdfrequentie op het herstel hiervan.

Herken je jezelf in onderstaand overzicht? En ben je nieuwsgierig geworden wat de orthomoleculaire zienswijze voor jouw gezondheid kan betekenen? Bel of mail me voor het maken van een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Nieuwe ontdekkingen

5 mei 2017|

De afgelopen week weer twee lesdagen gevolgd voor de opleiding tot orthomoleculair therapeut bij Natura Foundation.

Een verdere verdieping in de verschillende oorzaken van insulineresistentie en de enorme invloed van de juiste beweging op het juiste moment, van voldoende flexibiliteit en van de maaltijdfrequentie op het herstel hiervan.

Verder –heel interessant– de evolutionaire ontwikkeling van onze stofwisseling: de oudste vorm, de anaerobe verbranding zorgt voor verbranding van glucose. Bij de ‘nieuwe’ vorm van stofwisseling, de aerobe verbranding, kan naast glucose ook vet worden verbrand. Deze is vele malen (tot een factor 60) efficiënter in het produceren van energie (en daarom ook om af te vallen). De oudste vorm is echter zo diep in ons lichaam geworteld dat ons lichaam bij welke vorm van stress dan ook teruggrijpt op deze vorm van stofwisseling. Er wordt dan op een inefficiënte maar voor het lichaam vertrouwde manier energie geproduceerd.

Inmiddels is voor mij dan ook helder geworden waarom:
* stress kan leiden tot overgewicht
* je moet zingen tijdens het sporten
* je van sporten/beweging moet genieten
* krachttraining soms beter is dan duursport
* aqua joggen sneller leidt tot vetverbranding dan hardlopen
* er genoeg energie in je lichaam zit om 40 marathons achter elkaar te lopen (zonder te eten)

Ga naar de bovenkant