Mijn doel is het bevorderen van het zelfherstellend vermogen van uw lichaam door het geven van goed gefundeerde adviezen op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde en/of het geven van spirituele healing. Beide technieken kunnen er toe leiden dat uw gezondheidsklachten verdwijnen of verminderen en uw lichaam zo gezond als mogelijk wordt en kan blijven.

Bij orthomoleculaire geneeskunde gaat het om het vinden en zo mogelijk oplossen van de onderliggende oorzaak die een klacht heeft veroorzaakt. Veelal ligt dit in de voeding. Het lichaam krijgt onvoldoende van een noodzakelijke stof binnen of het lichaam kan deze niet goed verwerken waardoor weer andere processen niet goed verlopen in het lichaam. Maar ook genetische aanleg, psychische invloeden en omgevingsfactoren hebben hun invloed.

Mijn visie hierbij is om u niet op te zadelen met een onmogelijk vol te houden dieet, maar samen te kijken wat er (maximaal) mogelijk is. Ik zal u meenemen in mijn denkpatroon van mijn advies door u uit te leggen hoe het lichaam werkt en welk werkingsmechanisme verstoord is waardoor de klachten kunnen zijn ontstaan, waaróm sommige voedingsmiddelen schadelijk zijn voor de gezondheid en waaróm andere voedingsmiddelen het zelfherstellend vermogen van het lichaam juist bevorderen. De kennis van het waarom draagt naar mijn idee bij aan het begrip en het belang van een aanpassing in het voedingspatroon én het op langere termijn volhouden hiervan. Daarnaast zijn een positieve instelling, goede nachtrust en lichaamsbeweging noodzakelijk voor het onderhoud en herstel van lichaam en geest.

Naast het geven van advies over de voeding, wordt het gebruik van supplementen door mij aanbevolen. Enerzijds om op snelle wijze de symptomen van de klacht te kunnen verminderen, anderzijds om het lichaam een boost te geven zodat het samen met het aangepaste voedingspatroon ook op langere termijn de oorzaak van de klachten weg kan houden.

Bij spirituele healing krijgt het zelfgenezend vermogen van uw lichaam een enorme boost zuivere energie vanuit de Bron, waardoor het lichaam zelf tot genezing in staat is. Wat er ook gebeurt en waar u ook voor komt, een sessie spirituele healing brengt altijd rust en ontspanning.

Werken met en uitdragen van mijn passie gaat voor mij boven een puur commerciële praktijk.