Een sessie spirituele healing brengt altijd rust en ontspanning.

Hoewel ik al langere tijd healingsessies geef omdat ik van nature een healer ben, ben ik sinds begin 2020 gecertificeerd trance healingmedium.

Wat is spirituele healing eigenlijk. Het is heel eenvoudig en tegelijkertijd supercomplex en onbegrijpelijk. Ik ga in een meditatieve staat en maak hierin met liefde, compassie en aandacht op zielsniveau contact met enerzijds mijn klant en anderzijds met de spirituele wereld. Hierdoor krijg ik verbinding met zoals u wilt de Bron / het Goddelijke / het Universele. Het is een onuitputtelijke bron van puur zuivere energie. De klant ontvangt uitsluitend deze zuivere energie, mijn eigen persoonlijke energie blijft volledig bij mijzelf. Het healingmedium fungeert uitsluitend als doorgeefkanaal, het kan de energie niet beheersen, noch sturen.

Vooraf wil en hoef ik niet te weten waarvoor u komt. Ik voel intuïtief of ik contacthealing (ik zal dan toestemming vragen om u aan te raken) of een trancehealing geef waarbij ik u niet aanraak. De energie weet zelf feilloos waar het heen moet gaan. Het gaat naar de plek waar het écht heen moet, dat is soms niet de plek waar u zelf denkt dat het nodig is. Bij contacthealing kan ik veelal achteraf vertellen waar de energie heen is gegaan en welke klachten en/of kwalen healing hebben gekregen.

In feite krijgt uw zelfgenezend vermogen een enorme boost zuivere energie, waardoor het lichaam zelf tot genezing in staat is. Tijdens de healing kan de klant sensaties ervaren zoals warmte, koude, tintelingen of energiestromen. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Het al dan niet hebben van sensaties zegt niets over de effectiviteit van de healing. Net als bij elke andere vorm van therapie is ook bij spirituele healing de regel dat voornamelijk regelmatige toepassing kans geeft op succes; soms is één sessie voldoende, soms is herhaling nodig om laagje voor laagje tot heling te komen. Het zelfgenezend vermogen van uw lichaam bepaalt uiteindelijk het effect: komt er genezing/herstel, blijft het bij verlichting (van pijn of gemoedstoestand) of komt u beter in balans. Wat er ook gebeurt en waar u ook voor komt, een sessie spirituele healing brengt altijd rust en ontspanning.

Spirituele healing is voor iedereen geschikt en een krachtige en effectieve behandeling die zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel kan helpen bij genezing. Een sessie duurt doorgaans tot 30 minuten. Ik wil benadrukken dat ik geen diagnoses stel en dat spirituele healing nooit een vervanging is voor reguliere geneeskunde, maar hierop een aanvulling of ondersteuning kan zijn. Bij medische klachten moet u vooral een (regulier) arts raadplegen.

healing hands