Een sessie spirituele healing brengt altijd rust en ontspanning.

Inmiddels weet ik dat ik van nature een healer ben. Maar wat is spirituele healing nu eigenlijk. Het is heel eenvoudig en tegelijkertijd supercomplex en onbegrijpelijk. Ik ga in een meditatieve staat en maak hierin met liefde, compassie en aandacht op zielsniveau contact met enerzijds mijn klant en anderzijds met de spirituele wereld. Hierdoor krijg ik verbinding met zoals u wilt de Bron / het Goddelijke / het Universele. Het is een onuitputtelijke bron van puur zuivere energie. Deze energie ontvang ik, gaat door mijn lichaam en verlaat mijn lichaam weer naar dat van de klant. Ik schakel mijzelf volledig uit, ik ben als het ware een snelweg voor de zuivere energie. De klant ontvangt dan ook uitsluitend deze zuivere energie, mijn eigen persoonlijke energie blijft volledig bij mijzelf.

Vooraf wil en hoef ik niet te weten waarvoor u komt. Ik voel intuïtief waar ik mijn handen moet houden en de energie weet zelf feilloos waar het heen moet gaan. Het gaat naar de plek waar het écht heen moet, dat is soms niet de plek waar u zelf denkt dat het nodig is. Veelal kan ik achteraf vertellen waar de energie heen is gegaan en welke klachten en/of kwalen healing hebben gekregen.

In feite krijgt uw zelfgenezend vermogen een enorme boost zuivere energie, waardoor het lichaam zelf tot genezing in staat is. Veelal merkt u de energiestroom in het lichaam, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Vertrouw er echter op dat healing altijd werkt, of u het nu voelt of niet, er is een pad van heling ingezet. Soms is één sessie voldoende, soms is herhaling nodig om laagje voor laagje tot heling te komen. Het zelfgenezend vermogen van uw lichaam bepaalt uiteindelijk het effect: komt er genezing/herstel, blijft het bij verlichting (van pijn of gemoedstoestand) of komt u beter in balans. Wat er ook gebeurt en waar u ook voor komt, een sessie spirituele healing brengt altijd rust en ontspanning.

Spirituele healing is voor iedereen geschikt en ongeacht of een klacht op mentaal, fysiek, emotioneel of energetisch vlak ligt. Een sessie duurt doorgaans tot 30 minuten. Vooraf zal ik toestemming vragen om u aan te raken; mijn handen zullen heel licht het lichaam raken. Als u hier bezwaar tegen hebt, kan het ook zonder fysieke aanraking. Ik wil benadrukken dat ik geen diagnoses stel en dat u bij medische klachten vooral een (regulier) arts moet raadplegen.

healing hands