Dit is zo mooi aan healing dat ik het echt moet delen. Voor iedereen mooi om te lezen, maar vooral voor diegene die sceptisch staan tegenover healing.

Uiteraard met toestemming –zelfs aansporing– van de klant om dit te laten zien. De klant heeft al geruime tijd ernstig eczeem en werd, zoals op de foto te zien, de afgelopen weken dagelijks wakker met een door vocht opgezwollen gezicht dat pas in de loop van de dag weer wegtrok.

Al na de eerste healingsessie voelde ze het vocht uit haar gezicht wegtrekken en werd ze de volgende ochtend wakker zoals op de tweede foto te zien! Waanzinnig resultaat, klant helemaal blij en ook ik kreeg weer kippenvel van de enorme power van een spirituele healing. De klant ontvangt de komende weken nog een aantal sessies met als doel het effect een structureel karakter te geven.

Spirituele healing is voor iedereen geschikt en ongeacht of een klacht op mentaal, fysiek, emotioneel of energetisch vlak ligt. Wat er ook gebeurt en waar je ook voor komt, een sessie spirituele healing brengt altijd rust en ontspanning.

Wil je ook de enorme kracht van een spirituele healing ervaren? Bel of WhatsApp 06-26152208 voor het maken van een afspraak.