healing handsDe ontwikkelingen bij mij staan niet stil. Er is een structurele ontwikkeling waarbij ik meer en meer gefocust wordt op het helen / genezen van anderen. Door mijn opleidingen worden mijn intuïtie en vermogens op mediamiek terrein steeds duidelijker en sterker. Maar ik heb vooral een superontwikkeling doorgemaakt op het gebied van spirituele healing; meer en meer wordt duidelijk dat ik van nature een healer ben. Tijdens een healing ontvang ik vanuit de onuitputtelijke Bron puur zuivere energie. Deze energie geef ik weer door aan de klant. Het zelfgenezend vermogen van de klant krijgt hierdoor een enorme boost zuivere energie, waardoor het lichaam zelf tot genezing in staat is.

Spirituele healing is voor iedereen geschikt en ongeacht of een klacht op mentaal, fysiek, emotioneel of energetisch vlak ligt. Wat er ook gebeurt en waar je ook voor komt, een sessie spirituele healing brengt altijd rust en ontspanning.